Brooke Lochland en Koen Verweij hebben de finale gewonnen van de KPN Inline Cup. Lochland won de sprint van de dames, Verweij was de beste in een kopgroep.
 
De wedstrijd bij de heren werd al in een vroeg stadium beslist. Koen Verweij koos samen met Bart de Vries, Gerwin Smit en Robert Post nog voor halverwege koers de aanval en de groep bleef weg. Tenminste, de eerste drie, want Post viel in de laatste ronde terug in het peloton.
 
Met nog drie ronden te gaan was de samenwerking volledig verdwenen in de kopgroep, toch bleven de eerste drie bij elkaar en moest een sprintje de beslissing brengen. Verweij bleek hierin de rapste voor Gerwin Smit en Bart de Vries. Crispijn Ariëns, momenteel in Italië voor het WK skeeleren, won het klassement. Voor Rick Smit, die over Niels Mesu heen wipte die derde werd.
 
Bij de dames won de Australische Brooke Lochland de wedstrijd. Lochland was de beste in de voorste groep en bleef de Belgische dames Tas en Goovaerts voor. Een erg goede prestatie van Tas, want de Belgische is pas junior B. Voor aanvang van de wedstrijd in Rijssen was Goovaerts al zeker van de eindoverwinning. Goovaerts won voor de achtste maal in haar carrière de cup. Margo van de Merwe werd tweede in het klassement, Brooke Lochland derde.

Uitslagen