Koekjesfabrikant Liga stapt na dit seizoen uit de schaatssport. De sponsordoelstellingen zijn bereikt. De huidige subsponsor Continu heeft naar verluidt interesse om het stokje van Liga over te nemen.

De Telegraaf meldt dat Liga na dit seizoen stopt met de sponsoring van haar damesteam. De sponsordoelstellingen zouden zijn behaald. In 2010 haalde coach Marianne Timmer Liga binnen in de schaatssport en boekte wisselende successen met haar formatie. Vooral de opstart bleek lastig. Kopvrouw Margot Boer bleef Timmer altijd trouw en haalde samen met haar coach mooie successen. In Sotsji won Boer tweemaal brons op de Olympische Spelen en dit weekend mocht Boer zich in het Olympisch stadion kronen tot Nederland kampioene Sprint. Yvonne Nauta kende dit seizoen haar doorbraak onder de begeleiding van Timmer bij Liga. Liga werd dit weekend Nederlands kampioen allround en stond dit seizoen ook al op het podium tijdens het EK allround.

Hoewel het nog onduidelijk is lijkt een mogelijke vervanger van Liga al gevonden. Continu, intermediair voor bouw en industrie, zou interesse hebben om de sponsoring over te nemen.

Voor de formatie van coach Timmer en assistent-coach Gianni Romme rijden momenteel Margot Boer, Mayon Kuipers, Yvonne Nauta, Thijsje Oenema, Janine Smit en Jorien Voorhuis.