De Stichting Schaatsteam Liga heeft groen licht gekregen om een plan uit te werken voor de continuïteit van de gelijknamige schaatsploeg. Trainster Marianne Timmer is positief gestemd over de ontwikkelingen.
 
De kansen dat ook de schaatsploeg van Liga na dit seizoen door gaat met haar langebaanploeg lijken goed. Kraft Foods, het bedrijf waar Liga onder valt, heeft toestemming  gegeven om invulling te geven aan de ploeg. "We hebben inderdaad een positief signaal ontvangen en de opdracht gekregen om vanaf nu aan de slag te gaan met de concrete invulling van de ploeg”, bevestigde Michel van Grunsven, bestuurslid van de Stichting Schaatsteam Liga, aan Telesport.
 
Over de invulling van de ploeg zouden echter nog wel eens problemen kunnen ontstaan. Linda de Vries, die dit jaar doorbrak op allroundgebied, heeft aangegeven weg te willen en vertrekt waarschijnlijk naar de ploeg van TVM en ook Annette Gerritsen heeft door laten schemeren voor alles open te staan. Alleen topper Margot Boer heeft aangegeven onvoorwaardelijk voor Timmer te kiezen.