Team Groenewold gaat voortaan door het leven als Team Op-Op Voordeelshop. Op=Op voordeelshop is een drogisterijketen en verbindt zich voor dit seizoen aan de ploeg met een optie voor nog twee jaar.
 
Kort voor het schaatsseizoen heeft Team Groenewold toch nog een hoofdsponsor weten te vinden. Eerder waren al enkele partijen afgehaakt. Groenewold geeft tegenover schaatsen.nl aan zeer verheugd te zijn met de sponsor. "We zijn in april aan een avontuur begonnen waarvan we niet zeker wisten waar het exact heen zou leiden. Een ding wisten we wel zeker. We gaan voor een ploeg met  talentvolle vrouwelijke rijdsters die we sportief gezien naar de wereldtop willen brengen. Maar ook de individuele sociale en maatschappelijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. We zijn dan ook superblij met Op=Op Voordeelshop als hoofdsponsor."
 
Team Op=Op Voordeelshop is hoofdsponsor voor het komende schaatsseizoen en heeft de optie voor nog eens twee jaar. In dat geval is het de verbintenis tot en met de Olympische Spelen van Sochi in 2014 rond. Team Op=Op Voordeelshop vertrekt eind september voor een trainingskamp naar Inzell. Medio oktober vindt vervolgens de officiële ploegenpresentatie plaats. De ploeg bestaat uit Carlijn Achtereekte, Natasja Bruintjes, Lisette van der Geest, Marije Joling, Thijsje Oenema en Annouk van der Weijden.