Ronald Kruijer en Johan Knol rijden volgens marathonseizoen in de kleuren van Telstar/Primigaz. Het duo komt over van JB-besturingstechnieken en verbindt zich voor twee jaar aan de ploeg.
 
Schaatsen.nl meldt dat Kruijer en Knol de transfer op de Weissensee hebben afgerond en daarmee de ploeg van JB-besturingstechnieken verlaat. Die ploeg had al te kennen gegeven op zoek te zijn na een nieuwe hoofdsponsor. Beide schaatsers zullen de komende twee jaar rijder voor de ploeg van manager Edward van Dijk.
 
Naast Kruijer en Knol zullen Simon Schouten en Frank Vreugdenhill bij de ploeg van Telstar/Primigaz blijven. Sjoerd Huisman heeft een aanbieding in beraad. Met rob Hadders zal na de wedstrijd in Zweden gesproken worden. Het aantrekken van Knol en Kruijer markeert volgens manager Edward van Dijk de nieuwe koers die Telstar/Primagaz wil varen. "Wij gaan weer bouwen aan een topteam dat kan wedijveren met de beste ploegen in de Top Divisie. We willen dat bereiken met jonge talenten, die bereid zijn veel en hard te trainen om de top te halen. De sport evolueert. Er wordt steeds harder gereden, en wij willen daarin mee. De beste manier achten wij te kiezen voor een jong team met potentie", aldus Van Dijk.