Pien Keulstra is volgens schaatsseizoen te bewonderen in de marathonwedstrijden. De langebaanschaatsster zal uitkomen voor de formatie van MKbasics.nl.

Vorige week liet Keulstra al weten niet verder te gaan bij de commerciële schaatsploeg Activia van Jac Orie. De stayer wil zich meer gaan focussen op andere dingen dan schaatsen en meer tijd investeren in haar studie. Wel gaf Keulstra toen al aan zeker te zullen blijven schaatsen en dat gaat ze doen in het rood van MK-Basiscs.nl.  Keulstra wil zich naast haar studie en het marathonschaatsen ook meer gaan richten op haar andere passie, de triatlon.

Op de website van Schaatsmeiden.nl toont teammanager Reitsma zich zeer tevreden met de komst van Keulstra. “We hebben de marathonteams compleet en kunnen met wederom een mooi ploeg meiden van start. Met Pien in ons midden hebben we een sterke en talentvolle schaatsster erbij. Zowel in de langebaan als in de marathon zien we kansen voor haar. We kijken er naar uit om te gaan beginnen.”

Naast nieuwe schaatsmeid Pien Keulstra rijden ook Elma de Vries, Kimberly Muusse en Iris van der Stelt in het rood van mkbasics.nl

De andere schaatsmeiden, Carla Ketellapper-Zielman, Rixt Meijer, Imke Vormeer en Ineke Dedden rijden in het paars van Palet Schilderwerken.