Manon Kamminga verkeert dit seizoen in een uitstekende vorm en onderstreepte dat nog maar eens bij het Nederlands kampioenschap op de baan. Zij liet geen enkele titel over voor haar concurrentes.

Bianca Roosenboom pakte drie maal het zilver en twee maal het brons. Elma de Vries wist twee maal zilver en een maal het brons op te halen. Lisanne Buurman pakte de overige twee bronzen medailles. Op de aflossing pakte Kamminga met Roosenboom en Sharon Hendriks het goud. Zilver was er voor De Vries, Buurman en Margo van de Merwe, brons voor Marita Hut, Ria Westenbroek en Mandy Groot.

Bij de heren waren het Ronald Mulder, Michel Mulder, Crispijn Ariëns en Geert Plender die de titels mee naar huis namen. Michel Mulder deed dit zelfs twee maal. Ook pakte hij nog een keer zilver. Ronald Mulder pakte nog een zilveren medaille. Ariëns pakte nog twee maal zilver. Jan Blokhuijsen ging met een zilveren medaille naar huis. Mark Horsten en Ruurd Dijkstra gingen allebei met twee bronzen medailles naar huis. Sander de Graaff moest genoegen nemen met eenmaal brons.

Op de aflossing waren het de gebroeders Mulder met Ariëns die het goud pakten. Zilver was er voor Lars Scheenstra, Sjoerd Huisman en Sander de Graaff. Mark Horsten, Sjaak Schipper en Ruurd Dijkstra pakten de bronzen medaille.