Manon Kamminga heeft in Beilen haar tweede KPN Inline Cup van het seizoen gewonnen. Net als in Oldebroek pakte Kamminga in haar eentje een ronde voorsprong. Bij de heren won Karlo Timmerman op sterke wijze vanuit de kopgroep.
 
Manon Kamminga is bij de start van dit nog prille seizoen erg goed op dreef. Tijdens de eerste wedstrijd in Oldebroek pakte ze al in haar eentje een ronde voorsprong en dat huzarenstukje herhaalde zo nog maar eens in Beilen. Bovendien won Kamminga in Heerde tijdens de Europe Cup ook nog de afvalkoers. De rest van de Nederlandse dames blijkt momenteel niet bij machte om daar iets aan te doen en strijd voor de tweede plaats. In Beilen werd Bianca Roosenboom tweede en Elma de Vries derde. Kamminga is dan ook de torenhoge favoriete op het NK Baan op haar thuisbaan in Haulerwijk dat aanstaande donderdag van start gaat.
 
Bij de heren een levendige wedstrijd met veel verschillende kopgroepjes. Uiteindelijk wisten zes sterke mannen zich los te maken van het peloton. Timmerman bleek van deze zes ruimschoots de snelste. Rick Smit werd tweede, Geert Plender derde.

Uitslag