Mariska Huisman en Arjan Stroetinga hebben de finale van de KPN Marathon Cup op hun naam weten te schrijven. Huisman pakte daarnaast ook de cup bij de dames. Christijn Groeneveld won bij de heren.
 
In een zeer koud Amsterdam stond de finale van de KPN Marathon Cup op het programma. Met temperaturen ver onder het vriespunt een echt winters decor en een mooie afsluiting van het seizoen. Bij de dames ging de overwinning in de sprint naar Irene Schouten. Schouten zou echter geduwd hebben en werd gediskwalificeerd, waardoor haar ploeggenote Huisman de overwinning kreeg toebedeeld. De Italiaanse Lollobrigida werd tweede voor Foske Tamar van der Wal. Voor de wedstrijd in Amsterdam was Huisman al zeker van de zege.
 
Bi de heren was de ploeg van BAM weer oppermachtig. Halverwege koers pakte een grote groep schaatsers een ronde voorsprong op de rest van het peloton, waardoor een deel van de rijders al de kleedkamer op mocht zoeken. In de finale brak ook deze groep weer en uiteindelijk zaten alle mannen van BAM voorin. Arjan Stroetinga maakte het karwei knap af voor zijn ploeggenoot Groeneveld. Fabio Francolini werd derde. In het klassement zegevierde de rappe Groeneveld.

Uitslagen en klassementen