Gary Hekman en Brooke Lochland hebben de wedstrijd in het kader van de KPN Inline Cup in Ommen op hun naam geschreven. Lochland bleek de sterkste in de kopgroep, Hekman won de sprint.
 
Na enkele jaren van afwezigheid stond het skeelerpeloton gisteravond weer aan de start in Ommen. De rijders hadden er duidelijk veel zin in, want bij de heren stond een topveld aan de start met o.a. Europees kampioen marathon Yann Guyader.
 
De wedstrijd bij de heren was zeer attractief met vele aanvalspogingen.  Toch monde de wedstrijd uiteindelijk uit op een massasprint. In deze sprint kreeg het peloton te maken met een zeer nat wegdek, want het begon hard te regenen. In de sprint rekende Hekman af met klassementsleider Crispijn Ariëns en ploeggenoot Rick Smit.
 
Bij de dames zegevierde Sprog-rijdster Brooke Lochland. Lochland bleek in de sprint met miniem verschil beter dan Irene Schouten. Het verschil bleek uiteindelijk slechts een duizendste van een seconde. Derde werd Margo van de Merwe. Hilde Goovaerts, die vijfde werd, blijft aan de leiding staan van het klassement.Uitslagen