Rob Hadders en Foske Tamar van der Wal hebben de revanchwedstrijd in Goingaryp op hun naam geschreven. Beide rijders gaan na twee overwinningen ook stevig aan de leiding in het Unox-klassement.
 
Slechts zestien vrouwen aan het vertrek bij de dames. Veel rijdsters namen een dagje rust of hadden andere verplichtingen. De dames die er waren maakten er een mooie wedstrijd van met uiteindelijk vier schaatssters die streden voor de overwinning. Foske Tamar van der Wal won de sprint van de vier, voor Jolanda Langeland en Erna Last-Kijk in de Vegte. Van der Wal gaat na twee overwinningen ook ruimschoots aan de leiding.
 
Bij de heren vele aanvalspogingen met steeds andere schaatsers. Diep in de finale wisten Gary Hekman en Rob Hadders samen weg te rijden uit de flink uitgedunde groep. Frank Vreugdenhill wist de spong naar het tweetal nog te maken, Jan van Loon net niet. In de sprint bleek Hekman uiteindelijk niet opgewassen tegen de twee ploeggenoten en moest Hadders de overwinning laten. Hekman werd wel tweede voor Frank Vreugdenhill.
 
Uitslag