Het Koreaanse Gyro Wheels is een geheel nieuwe weg ingeslagen en komt met een serie nieuwe wielen op de markt. De Snatcher was in 2011 al in Azie verkrijgbaar en is doormiddel van uitgebreide tests door enkele Koreaanse nationale kampioenenverder ontwikkeld wat resulteerde in de Snatcher 2012.
 
De gehele kern is aangepast wat resulteert in een stabiel wiel met een zeer goede overbrenging op het wegdek. De nieuwe Snatcher was tijdens de Namwon Korea Open meteen goed voor 6 medailles. De Snatcher heeft een hardheid van 85a en is leverbaar in 90,100 en 110mm.
 
Behalve de Snatcher komt Gyro met de Otto die een hardheid heeft van 86a en de Rainhunter (regenwiel) wat op speciaal verzoek is ontwikkeld voor
de Europese markt. Beide wielen zijn leverbaar in 84,90,100 en 110mm.Tijdens de open dagen van skeelerclubs Radboud en Purmerend heeft Stone Inline-Skates diverse rijders de gelegenheid gegeven om de wielen zelf te testen. De reacties waren zeer lovend over de nieuwe wielen van Gyro. Wessel Schilders dit seizoen voor het eerst uitkomend bij de Senioren zal op Gyro wielen gaan rijden.
 
Voor meer informatie www.stone-inlineskates.com