De eindzeges in de KPN marathon cup zijn naar Elma de Vries en Rick Smit gegaan. De Vries dankte haar eindzege mede aan drie overwinningen. Opvallend is dat Smit niet een keer wist te winnen.

Bij de heren wist Crispijn Ariëns vier keer de overwinning op te eisen, Gary Hekman deed dit twee keer. Verder waren er nog overwinningen voor Wannes van Praet in Staphorst, Jan van Loon in Otterlo, Rob Hadders in Beilen, Ingmar Berga in Vorden en de Fransman Nolan Beddiaf die de eerste marathon in Emmeloord won. In het klassement werd Ariëns tweede achter Rick Smit. Gerwin Smit werd derde in het klassement.

Bij de dames was het Manon Kamminga die heerste. Zij deed vier maal mee en wist alle deelnames om te zetten in winst. Elma de Vries pakte drie overwinningen, Lisanne Buurman greep de winst in Steenwijk. In Emmeloord pakte Jessica Gaudesaboos de overwinning, Annemarie Boer was in Almere de beste en in Vlissingen was het Lisa van der Geest die won. Achter De Vries werd Sharon Hendriks tweede in het klassement, Buurman werd derde.

Bij de Beloften was het junior B Jan Korenberg die er met de Cup vandoor ging, Martijn Jager deed dit bij de Masters 40, Rob Jager won bij de Masters 50+.