Voor de Europese Kampioenschappen skeeleren, die van 1 tot en met 8 juli in Lagos, Portugal gehouden zullen worden, heeft de Selectiecommissie Inlineskaten van de KNSB de volgende rijders uitgenodigd:

Senioren Dames

Bianca Roosenboom, Elma de Vries, Berber Vonk, Manon Kamminga en Moniek Klijnstra (wegtoernooi).

Senioren Heren

Remon Kwant, Luc ter Haar, Rick Schipper, Crispijn Ariƫns, Ruurd Dijkstra, Gerrie van Lingen en Ingmar Berga (wegtoernooi).

Junioren A

Marijke Groenewoud, Elisa Dul, Maya de Jong, Marc Middelkoop, Bart Hoolwerf, Louis Hollaar en Tom den Heijer.

Junioren B

Anna van den Bos, Bente Kerkhoff, Lianne van Loon, Marit van Beijnum, Janno Botman, Jordy van Workum, Merijn Scheperkamp, Mike Dogterom en Teun de Wit.

Bondscoach Frank Fiers zal pas tijdens het EK in Lagos bekendmaken wie bij de senioren en junioren A op welke afstand(en) piste, weg en marathon zal starten, behalve bij de personen waar al een afstand bij staat.. Datzelfde geldt voor Valentina Berga, die de junioren B onder haar hoede heeft. Wellicht volgen er volgende week nog toevoegingen voor de marathon.

World Games

Ronald en Michel Mulder geven de voorkeur aan de World Games in Polen (21 tot en met 25 juli, wegtoernooi skeeleren op 24 en 25 juli). Nederland mag daar starten met een vrouw en drie mannen. Naast de gebroeders Mulder zijn Bianca Roosenboom en Kay Schipper geselecteerd.