Ruurd Dijkstra maakt de overstap naar de nieuwe skeelerploeg van Project TeamInlineskaten2013. De specialist op de baan wil zich net als vorig jaar meten met de beste skeeleraars ter wereld.

De ploeg van TeamInlineskaten2013 bestaat voor een groot deel uit de Maple-ploeg van vorig jaar. Mark Horsten, Ian van Zutphen en Sjaak Schipper maakten gedrie├źn een doorstart en borduren verder op de lijn die is ingezet bij de Stichting van ISP twee jaar geleden. De basis van deze stichting is het samen trainen, elkaar beter maken. Nick Roetman voegde zich als eerste bij de ploeg en nu ook Ruurd Dijkstra. De specialist op de baan kwam bij de ploeg van De Haan Westerhoff op een zijspoor en gaat nu voor een nieuwe uitdaging. Luigino is de materiaal sponsor van de ploeg. Henk Hagendoorn zal optreden als teammanager.

Het doel van de ploeg ligt voornamelijk bij het EK Skeeleren in eigen land. Het is dan ook het doel om met zoveel mogelijk rijders daar aan de start te verschijnen. De wedstrijden op de baan in binnen- en buitenland staat dan ook o.a. op de wedstrijdkalender en natuurlijk rijdt de ploeg de marathons in eigen land.