TVM heeft zich bij de ploeg van Liga officieel gemeld voor Linda de Vries. De Vries gaf eerder te kennen niet meer verder te willen bij Liga, omdat ze niet kan rekenen op voldoende ondersteuning.
 
RTV Drenthe meld dat Linda de Vries uit Smilde kan rekenen op interesse van de grootste commerciële schaatsploeg ter wereld. TVM is geïnteresseerd in haar diensten en heeft dat kenbaar gemaakt bij haar huidige ploeg Liga. De Vries kende afgelopen weekend een erg succesvol WK allround en werd tot ieders verrassing vierde in het klassement.
 
Linda de Vries is de enige echte allroundster bij de ploeg van Liga en dat zorgt voor de nodige problemen. De 24-jarige schaatsster rijd een volledig ander programma dan haar teamleden en is daarom vaak op zichzelf aangewezen. De Vries wil dat graag anders en een vertrek bij de ploeg lijkt een zekerheid. TVM voert, naast een waarschijnlijk gesprek met de Vries, deze week ook gesprekken met de rest van de schaatsers en hoopt toppers als Wüst, Blokhuijsen en Kramer langer aan zich te binden.