Bart de Vries schaatst volgend schaatsseizoen voor de ploeg van Van Werven. De jongste De Vries van de schaatsfamilie uit Haule verlaat de ploeg van DHW en tekent een contract voor een seizoen.
 
Bart de Vries vertrekt bij DHW en rijdt volgend schaatsseizoen in het groen van Van Werven. De naam van de talentvolle schaatser werd genoemd bij verschillende ploegen, maar zijn voorkeur ging uiteindelijk uit naar de ploeg van Van Werven waar Rene Ruitenberg volgend jaar ploegleider is.
 
De Vries kende vooral vorig jaar een zeer sterk seizoen met een overwinning op kunstijs en de eindzege plus een zege in de Super Prestige. Dit jaar, mede door blessures, lukte het wat minder. De pas 21-jarige Fries koos er voor om niet meteen in te gaan op een contractverlenging bij DHW, wat min of meer leidde tot een breuk. Op schaatsen.nl geeft Bart de Vries aan zeer blij te zijn met zijn nieuwe ploeg. "Ze hadden een helder verhaal en een duidelijke visie. Van Werven wil volgend seizoen een ploeg van aanvallers worden, mannen van het harde werk. Dat is een rol die mij ligt. Zo wil ik graag rijden, daar ben ik geschikt voor en als het zo kan, ben ik gelukkig. Natuurlijk zal ik als het nodig is de sprint aantrekken voor Gary Hekman. Dat is geen punt."