De ploeg van CRV-Interfarms blijft ongewijzigd voor het seizoen 2014-2015. De ploeg wil door bouwen met de huidige ploeg in het nieuwe seizoen.

De ploeg van Ynco de Vries eindigde vorig seizoen als vijfde ploeg in de Topdivisie. Een prima prestatie met daarbij enkele goede prestaties. Op kunstijs vielen de verrichtingen van de jonge Robert Post erg op. Post maakte vaak deel uit van de definitieve kopgroep en werd bovendien tweede in het jongerenklassement en twaalfde in het klassement van de KPN Marathon Cup.

Op natuurijs maakte CRV-Interfarms ook een erg sterke indruk. Tijdens het NK Marathon op de Weissensee maakten maar liefst drie rijders van de ploeg deel uit van de kopgroep die uiteindelijk kon sprinten voor de overwinning. Natuurijsspecialist Peter van de Pol werd daarin tweede achter Ingmar Berga.

De ploeg van CRV-Interfarms bestaat volgend jaar, net als dit jaar, uit Peter van de Pol, Robert Post, Pim Cazemier, Sander Kingma, Mart Bruggink en Peter Nauta.

Peter van de Pol geeft op zijn website aan zeer tevreden te zijn met de samenstelling van de ploeg en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. “Ik ben erg tevreden over het afgelopen seizoen en daarbij ook de samenwerking met het team. Het was zo niet moeilijk om een keuze te maken waar ik het komende seizoen wilde rijden. De andere rijders van het CRV-Interfarms team hebben ook allemaal besloten om het komende seizoen voor CRV-Interfarms te blijven rijden, waardoor het gehele team hetzelfde blijft. Hier ben ik erg blij mee omdat we zo verder kunnen bouwen waaraan we 2 jaar geleden begonnen zijn. Ik kijk dan ook uit naar de zomer die komen gaat waarin we weer een basis gaan leggen voor de winter!”