Wieteke Cramer en Peter van de Pol hebben verrassend de Flevo Bokaal gewonnen in Biddinghuzien. Cramer kwam solo aan, Van de Pol was de snelste in een kopgroep van vijf.
 
Peter van de Pol heeft weer een overwinning te pakken. De rijder uit de ploeg van Wadro bleek de snelste in een sterke kopgroep van vijf die halverwege de koers was ontstaan. Op de tweede plaats finishte Bob de Vries, derde werd Ruud Aerst.
Van de Pol zijn laatste overwinning dateerde al weer uit zijn tijd bij de Foekens-ploeg twee seizoen geleden. De natuurijsspecialist won destijds op indrukwekkende wijze de wedstrijd over 150 kilometer. Nu is het dus weer raak voor de natuurijsspecialist.
 
Cramer won de wedstrijd op sterke wijze bij de dames. Ze kwam alleen aan en liet het sprintende peloton knap achter zich. Cramer maakt deel uit van de sterke MK-Basics ploeg die elke wedstrijd de meest aanvallende ploeg is, maar vaak genoegen moet nemen met andere plaatsen dan de eerste of de tweede plaats. Mariks Huisman en met name Foske Tamar van der Wal heersen in de sprint. Vandaag dus niet. Mariska Huisman werd tweede achter Cramer en net voor Foske Tamar van der Wal.