De kans is groot dat Corendon na dit schaatsjaar zal blijven sponsoren in de schaatssport. Dat zegt Attillay Uslu, directeur Nederland van Corendon, tegenover de Telegraaf.

De kans lijkt bijzonder groot dat Corendon na dit seizoen doorgaat met het sponsoren van een schaatsploeg. De sponsor is bijzonder tevreden en geeft aan dat het wel heel gek moet lopen wil Corendon uit de schaatssport stappen.

De prestaties van de ploeg van Jan van Veen en Renate Groenewold dit seizoen zijn zeer goed te noemen. Jan Blokhuijsen werd afgelopen weekend Europees kampioen allround. Blokhuijsen plaatste zich samen met Marrit Leenstra en Lotte van Beek op meerdere afstanden voor de Olympische Spelen.  Na de Spelen in Sotsji wordt een definitief besluit genomen.

Sponsoren gezocht

Mocht Corendon doorgaan met de sponsoring, dan is het pas de tweede grote commerciële ploeg voor volgend seizoen. Tot nu toe heeft alleen Brand Loyality een doorlopend contract. Grote sponsorploegen zoals BAM en TVM stoppen sowieso na dit schaatsjaar met de sponsoring.