Continu zal de komende vier jaar de ploeg van Marianne Timmer en Gianni Romme ondersteunen als hoofdsponsor. Eerder werd al bekend dat Liga het voor gezien zou houden.

Als subsponsor was Continu al actief binnen de ploeg van Liga. “We zijn lang op zoek geweest naar een middel of sport om onze naamsbekendheid te vergroten. Al een aantal jaren zitten we tussen servet en tafellaken in, maar we willen nu door dat tafellaken heen”, aldus algemeen directeur Jeroen de Bruijn. “Als subsponsor hebben we dit seizoen kunnen aftasten wat de mogelijkheden zijn, als hoofdsponsor kunnen we dat de komende jaren verder uitbouwen”, geeft de Bruijn aan tegenover de Telegraaf.

De ploeg van Timmer kan volgend jaar werken met een begroting van minimaal 750.000 euro. De kern van de ploeg zal in intact blijven, maar mogelijk komen er wel nieuwe versterkingen bij. Jong talent of rijders uit het buitenland zijn zeker niet uitgesloten.

Team Continu is na Beslist.nl (Gerard van Velde), BrandLoyalty (Jac Orie), Corendon (Jan van Veen), Clafis/A-Ware (Jillert Anema) het vijfde A-team dat voor volgend seizoen verzekerd is van een hoofdsponsor. De teams van TVM, BAM en Activia zijn nog op zoek naar een nieuwe geldschieter.