Lisanne Buurman, Lars Scheenstra en Sam Evans hebben de landelijke baanklassementen op hun naam geschreven. Scheenstra deed dit op de sprint, Evans op de lange afstand en Buurman schreef beide klassementen bij de dames op haar naam.

Lisanne Buurman had op de sprint aan een zege genoeg om het klassement op haar naam te schrijven. Slechts een keer haalde zij het podium niet. Bij de heren had ook Scheenstra genoeg aan een zege. Net als Buurman reed hij een constant seizoen met vijf podium plaatsen. Tweede bij de dames werd Mandy Groot. Annemarie Boer werd derde in het klassement. Ronald Mulder pakte twee overwinningen en werd tweede, derde werd Mark Horsten.

Op de lange afstand wist Sam Evans het klassement op zijn naam te schrijven zonder overwinning. Ruurd Dijkstra pakte tweemaal de winst, maar moest zijn meerdere erkennen in Evans. Mark Horsten pakte een overwinning en werd daarmee derde in het klassement. Bij de dames had Lisanne Buurman genoeg aan een overwinning. Elma de Vries was driemaal de sterkste, maar miste een wedstrijd. Annemarie Boer pakte ook hier de derde plaats.