Natasja Bruintjes en Hein Otterspeer hebben de Utrecht City Bokaal gewonnen. Zij waren de beste in het klassement over twee 500 en twee 1000 meters.

Na dag 1 stond Thijsje Oenema nog aan de leiding bij de dames. Zij verscheen de tweede dag echter niet meer aan de start en Bruintjes profiteerde hiervan. Zij wist geen enkele afstand te winnen maar was wel de meest constante rijdster. Achter haar werd Janine Smit tweede, zij won op dag twee de 500 meter. Derde werd Floor van den Brandt die moeite had met de laatste 1000 meter waar zij zevende op werd. Winst ging hierbij naar Roxanne van Hemert die in het nieuwe, Olympische pak reed. Zij eindigde als zevende in het klassement.

Bij de heren wist Hein Otterspeer bijna alle afstanden te winnen. Alleen op de tweede 1000 meter moest hij zijn meerdere erkennen in Gerben Jorritsma. Ook Jorritsma reed een constant toernooi en werd tweede achter Otterspeer. Aron Romeijn werd derde in de eindrangschikking. Daidai Ntab wist nog een baanrecord neer te zetten. Op de 500 meter reed hij het ruim elf jaar oude record van Beorn Nijenhuis uit de boeken. Het nieuwe baanrecord voor junioren A staat nu op 36,52.

Uitslag dames Uitslag heren