Beslist.nl zal na de Spelen van Sotsji verbonden blijven aan de gelijknamige schaatsploeg. De ploeg van Gerard Van Velde is daarmee de tweede ploeg die een sponsor heeft weten te strikken voor na De Spelen.

Tegenover de Telegraaf laat directeur Kees Verpalen weten: ”We hebben nog met niemand gesprekken gevoerd of contracten verlengd, maar we gaan zeker door met de ploeg” Michel Mulder is binnen enkele jaren uitgegroeid tot boegbeeld van de ploeg. Mulder werd tweemaal achtereen wereldkampioen Sprint en won in Sotsji bovendien goud op de vijfhonderd meter. De sponsor wil er alles aan doen om hem bij de ploeg te houden en wil ook graag Ronald Mulder bij de ploeg halen. ”Michel en Ronald Mulder moeten de gezichten van de ploeg worden”, stelt Verpalen. ”Het blijft een mannensprintploeg, mogelijk iets kleiner dan nu, maar wel volledig op de sprint gericht. Het dna moet hetzelfde blijven. We hebben Ronald al eens van onze interesse op de hoogte gebracht en hij heeft toen aangegeven na de Spelen open te staan voor een gesprek. In Nagano heb ik rond de WK Sprint al even met Michel gesproken, maar hij heeft nu ook olympisch goud op zak, dus zijn prijs zal wel gestegen zijn. Maar ik ga ervan uit dat we er wel uit gaan komen met hem. Michel is een goede jongen met een goede kop.” Ronald Mulder rijdt nu nog voor de ploeg van BrandLoyalty. De andere Nederlandse ploeg, en toevallig ook sprintploeg, die al een sponsor heeft voor volgend seizoen.

Bij de ploeg van Beslist.nl rijden ook Mark Tuitert, Hein Otterspeer, Jesper Hospes, Thomas Krol, Sjoerd de Vries en Jacques de Koning. De Koning zal komend seizoen de schaatsen niet meer onderbinden.