Gisteravond stond de inhaalwedstrijd in de landelijke baancompetitie op het programma In Genemuiden. Bij de heren zegevierden Mulder en Ariëns. Roosenboom en Lochland wonnen bij de dames.
 
Op de smalle baan in Genemuiden stond de vierde etappe in de KPN Baancompetitie op het programma. Michel Mulder deed na enkele weken van afwezigheid weer mee en liet zien niets van zijn vorm ingeleverd te hebben. Op de 300 meter reed hij met 26,185 een nieuw baanrecord. Luc ter Haar en Lars Scheenstra, beide nog junior, bleven het beste in de buurt en werden tweede en derde. Op de lange afstand behaalde Crispijn Ariëns zijn vierde zege op rij in lange afstandwedstrijden van de baancompetitie. De rijder uit Wolvega liet ploeggenoot Dijkstra en Ian van Zutphen achter zich.
 
Bij de dames won Bianca Roosenboom de sprintafstand. Roosenboom liet Annemarie Boer en Lisanne Buurman achter zich. Op de lange afstand zegevierde haar ploeggenote bij Sprog Brooke Lochland. Lochland bleef Hilde Goovaerts en Annemarie Boer voor.
Foto's: Zwanenburg Design
Uitslag